Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:03

اردور تخم‌مرغ و گردو

اردور تخم‌مرغ و گردو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ پخته پوست گرفته 6 عدد

 

ژامبون گوشت خردكرده  40 گرم

 

گردوی خردكرده  4 عدد

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

سركه 1 قاشق چایخوری

 

سس مایونز  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

پاپریكا و خیارشور برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم كنید و زرده آن‌‌ها را در كاسه كوچكی بریزید. آن‌گاه به كمك چنگال آن را له كنید. سپس ژامبون و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید. در ظرف دیگری، خردل، سركه، سس مایونز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و به مخلوط زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ اضافه نمائید.

بعد این مایه را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون داخل سفیده‌ها‌ی تخم‌مرغ را با مایه به دست آمده پر كنید و روی آن را با پاپریكا و خیارشور تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمواد لازم اردورآشپزباشیفاطمه درویشاردور تخم مرغاردور تخم‌مرغ و گردواردور با گردوروش تهیه اردور تخم‌مرغ و گردو تعداد بازديد: 1323 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است