Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 00:05

كراكت سیب زمینی

كراكت سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 5 عدد متوسط (1 كیلوگرم)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

خامه‌ی صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

خرده نان 150 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا یك‌چهارم پیمانه از این مایه را بردارید، به شكل بیضی درآورید، در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.

اكنون كراكت را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در خرده‌نان بغلتانید و در سینی بچینید. رویشان را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام پذیرائی كراكت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك كراكت را در دیس مناسبی بچینید.

یادآوری 1: می‌توانید كراكت سیب‌زمینی را با این مواد مخلوط كنید تا طعم دلپذیر دیگری از كراكت را نیز داشته باشید:

100 گرم سالامی ریز خرد كرده، 2 قاشق سوپخوری شوید خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه این مخلوط را به مایه‌ی اصلی كراكت بیفزائید و مخلوط كنید و سرخ نمائید.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید این مواد را به مایه‌ی اصلی كراكت سیب‌زمینی بیفزائید و تنوعی در مزه‌ی آن ایجاد نمائید:

200 گرم ذرت پخته، 200 گرم سینه‌ی مرغ پخته و خرد كرده، یك‌چهارم پیمانه جعفری خرد كرده و یك قاشق چایخوری قرص عصاره‌ی مرغ پودر كرده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس این مخلوط را به مایه‌ی اصلی كراكت بیفزائید، مخلوط كنید و سرخ نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با تخم مرغآشپزی با سیب زمینیانواع کراکتآموزش کراکتکراکت تعداد بازديد: 1869 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است