Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:00

راتاتوی سنتی

راتاتوی سنتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 6 نفر

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

کدوی حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 4 عدد متوسط

پیاز حلقه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سس تند 1 قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی یک و نیم پیمانه (375 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید.

سپس سس تند، آب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.

حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه

بپزید.

برچسب ها: بادمجانآشپزباشیکدوغذای ایتالیاییشور و شیرینرتاتویسبزی جات تعداد بازديد: 340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است