Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:26

ماش پلو با مرغ و كشمش

ماش پلو با مرغ و كشمش

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ 4 تكه‌ 200 گرمی

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر 3 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ماش 150 گرم

 

برنج 300 گرم (2 پیمانه) 

 

رشته‌ پلوئی خرد كرده 100 گرم

 

كشمش پلوئی 100 گرم

 

پیازداغ برای تزئین 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

مرغ را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زعفران بپزید. آن‌گاه، استخوان‌های آن را بگیرید و مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كنید. سپس ماش را بپزید و برنج خیسانده را در آب جوش بریزید و روی اجاق بجوشانید.

همینكه مغز برنج نرم شد، رشته و ماش را به آن بیفزائید و پس از یك دقیقه در صافی بریزید. حالا مخلوط رشته‌پلو و ماش را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق، به مدت تقریبی 52 دقیقه دم كنید.

اكنون كشمش را در اندكی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. اینك رشته‌پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با پیازداغ، كشمش و مرغ بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با مرغپلوانواع پلوآشپزی با ماشپلو با مرغماش‌پلوپلو با كشمش تعداد بازديد: 5482 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است