Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 13:33

داوود باشا

داوود باشا

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

پیاز رنده‌كرده و آبگرفته 1 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

پیاز حلقه‌ای خردكرده 2 عدد درشت

 

آب مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

رب انار  3 قاشق سوپخوری

 

دانه صنوبر بو داده یك‌‌سوم پیمانه

 

برنج 2 پیمانه

 

آب 3 پیمانه

 

رشته پلوئی 1 پیمانه

 

كره 100 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوشت را همراه با ادویه، نمك، زرده تخم‌مرغ و پیاز رنده كرده در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه از این مخلوط كوفته ریزه‌های كوچكی درست كنید و در روغن تفت دهید.

حالا پیاز حلقه‌ای خرد كرده را نیز در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس آب مرغ را بجوشانید و رب انار، كوفته ریزه و پیاز سرخكرده را به آن بیفزائید و بگذارید كوفته ریزه بپزد و سس آن غلیظ شود.

اكنون دانه‌صنوبر را بیفزائید. برنج را بخیسانید و با 3 پیمانه آب روی حرارت بگذارید. همین كه آب مرغ كشیده شد، رشته پلوئی، كره و و نمك را به آن اضافه كنید و صبر كنید تا آب برنج كاملاً تبخیر شود.

اكنون آن را درون قالب چربكرده میان تهی به قطر 23 سانتیمتر بریزید، قدری بفشارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

اینك پلوی داوود باشا را برای پذیرایی در دیس زیبائی برگردانید، كوفته ریزه فراهم كرده را وسط آن بریزید.

یادآوری: منظور از ادویه مخلوط: دارچین، میخك و جوز هندی است.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با گوشتآشپزباشیاعظم گلزارمنشداوود باشاطرز تهیه داوود باشاآموزش داوود باشامواد اولیه داوود باشادستور داوود باشا تعداد بازديد: 1442 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است