Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 00:09

كاری پلو با میگو

كاری پلو با میگو

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

كره 150 گرم

 

میگو پاك‌كرده 500 گرم

 

سیر له كرده 2حبه

 

فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد كرده 1 عدد

 

كنسرو ذرت یك و یك‌دوم پیمانه

 

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده 500 گرم

 

پودر كاری  1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا برنج را بخیسانید، سپس آن را بپزید و آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، 30 گرم از كره را بریزید و روی اجاق آب كنید. میگو و سیر را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.

اینك تابه‌ دیگری را روی اجاق بگذارید و 30 گرم از كره را در آن آب كنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل، میگو، كنسرو ذرت، نخودفرنگی، قارچ، پودر كاری، زعفران و نمك را با هم مخلوط كنید.

نیمی از باقیمانده‌ كره را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. برنج آبكشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه‌ لای هم در قابلمه بریزید و باقیمانده‌ كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی30دقیقه، پلو را دم كنید.

برچسب ها: انواع پلوآشپزی با میگوكـاری پلـو بـا میـگوكـاری پلـوپلـو بـا میـگوطرز تهیه كـاری پلـومواد اولیه كـاری پلـو تعداد بازديد: 1031 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است