Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 02:50

آلو تيكا (هندی)

آلو تيكا (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

عدس قرمز (دال عدس) 65 گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

سیب‌زمینی پوست‌كنده و خردكرده 3 عدد درشت (900 گرم)

 

آرد نخود خام 75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

نعنای خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

چیلی قرمز ریز خردكرده 2 عدد كوچك

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

آرد نخود خام (اضافی) به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس تمرهندی

 

آب جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

تمرهندی 50 گرم

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

عدس را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. به مقدار كافی آب به آن بیفزائید و 45 دقیقه بخیسانید. بعد آن را در آبكش بریزید.

آن‌گاه عدس را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، مقداری آب سرد به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه عدس نرم شود، بپزید. اینك سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوره كنید و بگذارید خنك شوند.

حالا پوره‌ی سیب‌زمینی، آرد نخود خام، سبزی‌های معطر، ادویه‌ها، فلفل چیلی، زرده‌ی تخم‌مرغ، آبلیمو و نمك را در ظرف مناسبی بریزید، دال عدس را بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك از مخلوط فراهم‌كرده گلوله‌هائی برداریدو به شكل كتلت تخت كنید. سپس رویشان قدری آرد نخود (اضافی) بپاشید.

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و گرم كنید. حالا كتلت‌ها را در تخم‌مرغ بغلتانید و در روغن سرخ كنید.

كتلت‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس تمرهندی میل كنید.

روش تهیه‌ی سس تمرهندی

آب جوش و تمرهندی را در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید.

آن‌گاه تمرهندی را در صافی بریزید و رویش را با پشت قاشق فشار دهید تا عصاره‌اش خارج شود.

آن‌گاه زنجفیل، زیره و شكر قهوه‌ای را درون تابه‌ی مناسبی بریزید، عصاره‌ی تمرهندی را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه یا تا زمانیكه سس قدری غلیظ شود، بجوشانید.

سپس سس را صاف كنید و همچنان كه گرم است، مصرف نمائید.

یادآوری: در هندوستان به سیب‌زمینی آلو گفته می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای هندیانواع سسآموزش سسسس تمرهندیآشپزی هندیآلو تيكا تعداد بازديد: 970 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است