Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:29

لازانیا بادمجان

لازانیا بادمجان

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای 3عدد

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع 75میلی‌لیتر

 

پیاز خرد كرده2عدد درشت

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده800 گرم

 

جعفری خردكرده1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لازانیا6 ورق

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس پنیر

 

آرد25 گرم

 

كره25 گرم

 

شیر300 میلی‌لیتر

 

سس خردل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر چدار یا گودای رنده كره115 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده15 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

جعفری، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید. لازانیا را با آب و قدری نمك بپزید و آبكش كنید. اینك در ظرف نسوز بادمجان‌‌ها را بچینید و از مواد بالا روی آن بریزید و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به همین ترتیب، لایه‌ها را تكرار كنید.

سپس سس پنیر را روی آخرین لایه بریزید و در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در طبقه‌ وسط بپزید.

روش تهیه‌ سس پنیر: آرد را در كره تفت دهید و شیر را اضافه كنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، خردل و پنیرها را بیفزائید.

 

برچسب ها: لازانیالازانیا بادمجانطرز تهیه لازانیا بادمجانمواد لازم لازانیا بادمجانآموزش لازانیا بادمجانروش تهیه لازانیا بادمجان تعداد بازديد: 406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است