Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 16:14

روغن جوش (هندی)

روغن جوش (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

سركه 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 4 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت گوسفند، مكعبی خرد كرده 1 كیلوگرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

هل آسیاب كرده 4 عدد

 

میخك 3 عدد

 

چوب دارچین 1 عدد

 

زیره‌ی آسیاب كرده 3 قاشق چایخوری

 

تخم‌ گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم كرفس آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

پاپریكا یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

آب مرغ 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

ادویه‌ی گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

ماست، سركه، نیمی از سیر و نیمی از زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید، آن‌گاه گوشت را در این مخلوط بخوابانید، رویش را بپوشانید و یك شب یا دست‌كم سه ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

اینك پیاز، باقیمانده‌ی سیر و باقیمانده‌ی زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری طلائی‌رنگ شود. اكنون مخلوط گوشت و سس را بیفزائید و تفت دهید.

آن‌گاه آب مرغ را بریزید، در تابه را بگذارید و یك ساعت‌ونیم خوراك را بجوشانید. سپس در تابه را بردارید و 30 دقیقه‌ی دیگر روغن جوش را بپزید تا گوشت كاملاً‌ بپزد و نرم شود.

در اواخر پخت ادویه‌ی گرام ماسالا و سبزی را به خوراك بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای هندیادویهآشپزی هندیادویه گرام ماسالاروغن جوشغذای معطر تعداد بازديد: 1205 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است