Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:47

پاستا با گوشت قل قلی (میت‌بال پاستا)

پاستا با گوشت قل قلی (میت‌بال پاستا)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-6 نفر

خامه 200 گرم

سس کچاپ 100 گرم

خردل 50 گرم

سس سویا 1 قاشق چایخوری

پاستا پخته شده 800 گرم

ادویه (پودر سیر، پاپریکا، جوز هندی) 1 قاشق چایخوری

پودر پنیر پارمزان  100 گرم

کوفته قل‌ قلی 200 گرم

گوجه گیلاسی 100 گرم

برگ جعفری تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

خامه، سس کچاپ، خردل و سس سویا را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آن‌گاه به پاستایی که در ماهیتابه با حرارت بسیار کم در حال گرم شدن است بیفزائید.

پس از مخلوط شدن سس‌ها با پاستا ادویه‌جات، پنیر پارمزان، کوفته قل قلی‌ها وگوجه گیلاسی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا به صورت یکنواخت گرم شوند.

سپس برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و همراه با جعفری، پودر گوجه ودر صورت دلخواه مقداری پنیر پارمزان آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پاستاآشپزباشیکیان رنجبرپاستا میت بالمیت بال پاستاپاستا با گوشت قل قلی تعداد بازديد: 1139 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است