Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 15:52

خوراك‌ گل كلم و سیب زمینی با سیر و چیلی (هندی)

خوراك‌ گل كلم و سیب زمینی با سیر و چیلی (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 350 گرم

 

گل كلم 1 بوته‌ی كوچك

 

روغن آفتابگردان یا زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

دانه‌ی خردل 1 قاشق چایخوری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 5 حبه‌ی درشت

 

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خرد كرده 1-2 عدد (در صورت دلخواه)

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

سیب‌زمینی‌ها را خوب بشوئید و با پوست بپزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را از آب جوش درآورید و 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید.

سپس پوست‌شان را بگیرید و درشت‌تر از گلچه‌های گل كلم خرد كنید.

حالا گلچه‌های گل كلم را در آب جوش بپزید و پس از 3 دقیقه در آبكش بریزید و آنها را در آب یخ قرار دهید.

اكنون روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

حالا خردل و زیره را به آن بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

سپس سیر و چیلی را بیفزائید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیر اندكی طلائی رنگ شود.

اكنون زردچوبه، گل كلم، سیب‌زمینی و نمك را هم درون تابه بریزید و حرارت اجاق را قدری زیاد كنید تا مخلوط سبزی بپزد و نرم شود.

اینك گشنیز را به خوراك بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. آن‌گاه خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکخوراک کلمخوراک هندیخوراك‌ گل كلم و سیب زمینیخوراک سیب زمینی تعداد بازديد: 995 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است