Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:19

پلو چینی

پلو  چینی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای2-4 نفر

روغن مایع  5 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده  یک دوم پیمانه
سیررنده کرده 2حبه
زنجفیل تازه رنده کرده  1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه رنگی خرد کرده یک‌دوم پیمانه
نخود فرنگی پخته   یک‌دوم پیمانه
میگو پاک کرده   12عدد
برنج پخته  2 پیمانه
تخم مرغ نیمروکرده 1 عدد
سویا سس    3 قاشق سوپخوری
فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف:

روش تهیه

روغن را در تابة مناسبی بریزید. آن‌گاه پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا سیر و زنجفیل را اضافه کنید و پس از چند ثانیه، فلفل، نخود‌فرنگی و میگو را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، تخم‌مرغ، سس سویا و فلفل را اضافه و ترکیب کنید. اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیپلو چینیطرز تهیه پلو چینیغذاهای چینیسویا سس تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است