Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:00

پاپ اُورقارچ

پاپ اُورقارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

 آرد 115 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك 1 پینچ

 

روغن مایع 4 قاشق چایخوری

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 115 گرم

 

آبلیمو چند قطره

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ذرت پخته 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

جوانه‌ی ماش یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- سحر سامانی

 

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ و آرد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه شیر را به تدریج به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود.

سپس نمك را اضافه كنید، رویش را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید.

قالب‌های یورك شایر -Yorkshire pudding Tins- را چرب كنید و به مدت 4-5 دقیقه، در فر بگذارید تا داغ شود.

سپس مایه‌ی فراهم كرده را به‌طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه پاپ‌اُور خنك شد، آن را با مایه‌ی میانی پر كنید و با ریحان بیارائید و میل نمائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه قارچ و آبلیمو را با حرارت تند و یكنواخت، در آن تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای‌ها، جعفری، ذرت، نمك و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر، همه‌ی مواد را تفت دهید.

جوانه را خارج از حرارت اضافه كنید. صبر كنید تا مواد میانی خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.

یادآوری1: چنانچه قالب مخصوص در دسترستان نبود، از قالب‌های تارتلت به قطر 7 و ارتفاع 2 سانتیمتر، بهره بگیرید.

یادآوری2: قالب یورك شایر -Yorkshire pudding Tins- قالب چهارتائی دیواره كوتاهی است كه قطرش در حدود 7-10 سانتیمتر، می‌باشد و برای تهیه‌ی برخی از انواع اسنك و پودینگ از آن استفاده می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآشپزی در فرپاپ اورقارچقالب یورك شایر تعداد بازديد: 866 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است