Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:28

شامی مرغ کنجدی

شامی مرغ کنجدی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه مرغ چرخکرده 1 عدد متوسط

 

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

 

سیب زمینی پخته و رنده کرده 4 عدد متوسط

 

جعفری ریز خرد کرده 60 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پودر پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

آرد سوخاری یک دوم پیمانه

 

پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 

کنجد 4 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

مرغ، پیاز، سیب‌زمینی، جعفری، نمک، فلفل، پاپریکا و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه هربار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و در دست شکل دهید.

سپس شامی‌ها را در مخلوط آرد سوخاری، پودر سیر، زردچوبه و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

یادآوری: این شامی تخم‌مرغ ندارد ولی برای انسجام بیش‌تر آن می‌توانید 1 قاشق سوپخوری شیر خشک به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: انواع شامیشامی مرغ کنجدیشامی مرغشامی کنجدیشامی تعداد بازديد: 1160 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است