Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:34

عدس‌ پلوی هندی

عدس‌ پلوی هندی

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

عدس قرمز (دال عدس) 200 گرم (1 پیمانه)

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط (150 گرم)

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردكرده 2 عدد ریز

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

چوب دارچین 1 تكه

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق چایخوری

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

برنج باسماتی شسته شده 300 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

كشمش خیسانده 170 گرم

 

آب داغ 1 لیتر (4 پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

بادام زمینی بو داده 75 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

دال عدس را در ظرف مناسبی بریزید، به میزان كافی آب سرد به آن بیفزائید و یك ساعت بخیسانید.

آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سپس پیاز، سیر، چیلی، زنجفیل، ادویه‌ها و نمك را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی‌ رنگ و عطر ادویه‌ها بلند شود.

حالا دال عدس، برنج، كشمش و آب داغ را هم درون قابلمه بریزید، درش را بگذارید و عدس پلو را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و نرم شود، بجوشانید.

اكنون قابلمه را از روی اجاق بردارید و چوب دارچین را از داخل پلو در آورید.

سپس آبلیمو را به پلو بیفزائید، در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه صبر كنید.

اینك بادام زمینی را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و عدس پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای هندیانواع پلوآشپزی هندیعدس‌ پلوی هندیعدس پلو تعداد بازديد: 1379 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است