Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:25

دوپیازه گوشت (هندی)

دوپیازه گوشت (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز 4 عدد درشت (800 گرم)

 

كره 3 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 5 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

دانه‌ی هل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میخك 4 عدد

 

گوشت گوسفند خرد كرده یك‌كیلو و 200 گرم

 

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

كنسرو گوجه‌فرنگی 1 قوطی (400 گرم)

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی گرام ماسالا یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

2 عدد از پیازها را ریز خرد كنید و در نیمی از كره، روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

آن‌گاه پیاز را از تابه‌ درآورید و باقیمانده‌ی آن را نیز ریز خرد كنید و در باقیمانده‌ی كره بریزید.

سپس سیر و زنجفیل را نیز بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

حالا چیلی و تمامی ادویه‌ها را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

اكنون گوشت را به این مخلوط بیفزائید و تفت دهید و ماست را در شش نوبت به مواد درون تابه بیفزائید و هر بار خوب هم بزنید.

آن‌گاه گوجه‌فرنگی خرد كرده را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و دوپیازه را به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت بپزید.

اینك در قابلمه را بردارید و خوراك را 30 دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانیكه گوشت كاملاً نرم شود، بپزید.

حال پیاز سرخكرده‌ی كنار گذاشته را همراه با مخلوط سبزی معطر و ادویه‌ی گرام ماسالا، به دوپیازه بیفزائید و آن را بلافاصله از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای هندیآشپزی هندیدوپیازه گوشتمواد لازم دو پیازهروش تهیه دو پیازهدوپیازه تعداد بازديد: 4106 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟