Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 09:01

رول های تخم مرغی با سبزی

رول های تخم مرغی با سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 4 عدد

 

آب سرد 6 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

براكلی گلچه كرده 200 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 5 عدد متوسط

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده كرده به میزان لازم

 

آب مرغ 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ‌ها را همراه با آب و  نمك، در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید. تابه‌ی نچسبی را به قطر 23 سانتیمتر، روی حرارت ملایم قرار دهید و نیمی از مایه‌ی تخم‌مرغ را درون آن بریزید.

سپس تابه را بچرخانید تا تخم‌مرغ بطور یكنواخت در تابه‌ پهن شود. اكنون دوطرف كرپ را بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا تابه‌ی نچسب دیگری را روی حرارت قرار دهید و براكلی و قارچ را درون آن بریزید. سویاسس، زنجفیل و آب مرغ را نیز بیفزائید و روی حرارت تند تفت دهید. اكنون دو عدد كرپ فراهم كرده را رول كنید و ببرید.

آن‌گاه مخلوط سبزی و ادویه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با برش‌های كرپ بیارائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید براكلی را به‌جای سرخ كردن قدری بخارپز كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغرول های تخم مرغی با سبزیرول تخم مرغآموزش رول تعداد بازديد: 361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است