Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 11:15

اردور قارچ با پنیر فَتا

اردور قارچ با پنیر فَتا

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر فتای خردكرده 125 گرم

 

آب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

 

فلفل به میزان لازم

 

شكر قهوه‌ای 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ درشت 10 عدد

 

آرد سوخاری 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

در ظرف بزرگی پنیر فتا، آب گوجه‌فرنگی، پیاز، جعفری و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و فلفل سیاه و شكر را بیفزائید و كنار بگذارید.

قارچ‌ها را خوب بشوئید و خشك كنید. سپس پایه‌ی قارچ‌ها را جدا كنید و آن‌ها را در ظرف نسوزی بچینید و با مواد قبلی پر كنید.

حالا مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمسان را روی قارچ‌ها بریزید و در

فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-15 دقیقه قرار دهید تا طلائی‌رنگ شود.

نكته‌ی خواندنی

قارچ از جمله سبزیجات مفید است كه ارزش املاح آن بالا می‌باشد.

به جز ویتامین‌های B9 (اسید فولیك) و B6 (پریدوكسین)، تمام منابع ویتامینی و املاح قارچ در اثر طبخ خوب حفظ می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش اردورانواع اردورآشپزباشیاردور قارچاردور و پنیردستور تهیه اردور تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است