Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:14

سوسیس خانگی مرغ

سوسیس خانگی مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سیر له کرده 1 حبه

 

پیاز رنده کرده 1 عدد

 

فلفل قرمز (چیلی) ریز خرد کرده 1 عدد

 

مرغ چرخکرده 450 گرم

 

بادام آسیاب کرده 50 گرم

 

خرده نان 50 گرم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

آرد به میزان لازم

 

روغن مایع به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیر، پیاز، فلفل قرمز، مرغ، بادام، خرده‌نان، آویشن، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه از مایه فراهم کرده، 4 عدد سوسیس بسازید و در آرد بغلتانید. سپس سوسیس‌ها را در سلیفون بپیچید و 45 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا سوسیس‌ها را از سلیفون درآورید و رویشان روغن بمالید و بعد در فویل بپیچید و روی منقل کباب کنید. اکنون سوسیس‌ها را در نان بگذارید و با حلقه‌های پیاز قرمز، گوجه‌فرنگی، کاهو و سس گوجه‌فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: سوسیس خانگی مرغسوسیس مرغسوسیس خانگیروش تهیه سوسیسسوسیس تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است