Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 23:04

پلو گوجه‌فرنگی و قارچ

پلو گوجه‌فرنگی و قارچ

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

برنج باسماتی  200 گرم

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

پوره‌ گوجه‌فرنگی 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده  2 عدد

 

سیاهدانه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

قارچ چهار قاچ كرده  200 گرم

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آبلیمو از یك لیمو

 

گشنیز خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –ایران كوهستانی

 

برنج را با نمك و آب بخیسانید، بپزید و آبكشی كنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پوره گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی خرد كرده، سیاهدانه و پودر فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید.

حالا باقیمانده‌ روغن را در تابه‌ دیگری بریزید و قارچ را با حرارت تند، در آن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. اكنون قارچ را به مخلوط گوجه‌فرنگی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا برنج، نمك، فلفل و آبلیمو را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شود. اینك پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: غذا با قارچانواع پلوغذا با گوجه فرنگیآشپزی با پلوپلو با قارچپلو گوجه فرنگی تعداد بازديد: 328 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است