Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:15

پاپ اُوِر پنیر

پاپ اُوِر پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ  3 عدد

 

شیر 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

كره  30 گرم

 

آرد 85 گرم

 

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر پاپریكا یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر پارمسان  30 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

فر(تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و 4 كاسه نسوز به گنجایش 250 میلی‌لیتر را چرب نمائید. آن گاه تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بشكنید و با همزن برقی بزنید تا حجم آن دو برابر، و رنگش روشن شود. سپس شیر و كره نرم را بیفزائید و با هم مخلوط كنید.

حالا آرد، نمك، پاپریكا و پنیر را اضافه كنید و مایه را درون كاسه‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. پاپ‌اُور را گرم میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیلیلا آیانی صفتپاپ اُوِر پنیرپاپپاپ اُوِرپاپ اُوِر با پنیرمواد لازم پاپ اُوِر پنیرروش تهیه پاپ اُوِر پنیر تعداد بازديد: 1175 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است