Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:22

بورك مرغ

بورك مرغ

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 3 حبه

 

سینه‌ی مرغ خلالی خردكرده 400 گرم

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل سفید به میزان لازم

 

خمیر هزارلا 250 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

سیاهدانه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دو قاشق سوپخوری روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و روی حرارت تند، تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و آویشن را روی مرغ بریزید. قدری هم نمك و فلفل به آن بزنید و بگذارید خنك شود.

حالا خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر پهن كنید و دایره‌هائی به قطر 15 سانتیمتر، از آن ببرید. اكنون وسط هر خمیر، قدری از مواد میانی فراهم كرده، بگذارید و از اطراف خمیر را جمع كنید و ببندید.

 

اینك خمیرهای پر كرده را با فاصله، در سینی چربكرده بچینید و مراقب باشید كه قسمت جمع شده‌ی خمیر، روی سینی قرار بگیرد.

حال مخلوط تخم‌مرغ و روغن را روی بورك بمالید و سیاهدانه بپاشید. بورك را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.  

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذا با مرغآموزش بورکانواع بورکغذای ترکیه تعداد بازديد: 2014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است