Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:12

پاستا پنه با چیلی و میگو

پاستا پنه با چیلی و میگو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خرد كرده 4 ساقه

 

سیر له كرده 3 حبه

 

فلفل سبز (چیلی) ریز خرد كرده 2 عدد

 

میگوی پاك كرده 400 گرم

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 3 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پاستا پنه 375 گرم

 

روغن كنجد1 قاشق سوپخوری

 

سس فلفل شیرین 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازچه، سیر و چیلی را بیفزائید و تفت دهید.  آن‌گاه میگو، آبلیمو، پوست لیمو، شكر، سس فلفل تند و نمك را افزوده و تفت دهید.

سپس پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید و  آبكشی كنید. اكنون روغن كنجد را به پاستا بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط میگو، سس فلفل شیرین و گشنیز را به آن بیفزائید و پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.      

 

برچسب ها: انواع پاستاپاستا پنه با چیلی و میگوپاستای تندپاستا با میگوپاستا با چیلی تعداد بازديد: 1536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است