Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 15:49

مینی پیتزای صبحانه

مینی پیتزای صبحانه

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 125 گرم

 

سیر له کرده 1 قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

 سوسیس خرد کرده 500 گرم

 

تخم مرغ 6 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

نان برگر كوچك 6 عدد

 

پنیر موزارلای رنده کرده به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

کره، سیر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و کنار بگذارید. آن‌گاه روغن و سوسیس را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغی را روی سوسیس‌ها، درون تابه بریزید و هم بزنید. اینک صبر کنید تا تخم‌مرغ ببندد اما خشک نشود! نان‌ها را دو لایه کنید و از مخلوط کره و سیر روی هر لایه از نان بمالید.

حالا یک قاشق سوپخوری سرپر از مخلوط سوسیس و تخم‌مرغ روی نان بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید. اکنون مینی پیتزا‌ را در سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و رویش را با سلیفون بپوشانید و دست کم یک ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شوند.

اینک سلیفون را بردارید و پیتزا را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.   

 

برچسب ها: انواع پیتزامینی پیتزای صبحانهپیتزای صبحانهمینی پیتزاصبحانه تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است