Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 12:54

رول های پر كرده فلفل

رول های پر كرده فلفل

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی مرغ 375 گرم

 

نمك دریا  به میزان لازم

 

سیب‌زمینی پوست كنده 2 عدد

 

سیر پوست كنده 1 حبه

 

خامه 7 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل قلمی سبز و قرمز 18 عدد

 

پودر كاری به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روی فیله‌های مرغ نمك دریا بپاشید و در ظرف مناسبی قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال نگه دارید. حالا سیب‌زمینی را بپزید و پوره كنید.

فیله‌های مرغ را نیز بپزید و همراه با سیر در دستگاه غذاساز پوره كنید.

آن‌گاه پوره‌ی سیب‌زمینی را با پوره‌ی مرغ مخلوط كنید و خامه، نمك و قدری روغن زیتون به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه‌ یكدستی حاصل شود.

سپس پیازچه را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سر فلفل‌ها را بردارید، دانه‌هایش را درآورید و داخلشان را با پوره‌ی فراهم كرده، پر كنید و در یخچال قرار دهید.

هنگام مصرف فلفل‌های پر كرده را با چاقوی تیزی، به عرض تقریبی یك سانتیمتر ببرید و در صورت دلخواه رویشان پودر كاری بپاشید.

اینك رول‌های فلفل را در ظرف مناسب و دردار بچینید و در سبد پیك‌نیك بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولآشپزی با مرغرولآموزش رولرول های پر كرده فلفلرول فلفل تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است