Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23:20

كُبّه بِالسَّمَكیـه

كُبّه بِالسَّمَكیـه

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور ریز یك‌دوم پیمانه

 

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

پیاز 1عدد ریز

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

فیله ماهی 200 گرم

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد ریز

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

زیره كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

خلال بادام  2 قاشق سوپخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

ارده یك‌چهارم پیمانه

 

آب یك‌چهارم پیمانه

 

سركه قرمز 2 قاشق سوپخوری

 

سیر رنده كرده 1 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بلغور را به مدت 30 دقیقه بخیسانید، بعد آن را درون صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید، صبر كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود و حالا هر بار به اندازه یك نارنگی كوچك از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و حفره‌ای در طول آن ایجاد كنید.

سپس با مایه میانی درون این حفره را پر كنید و انتهای حفره را ببندید. اكنون كبه‌ها را در ظرفی بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.

حالا كبه‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا بپزند و طلایی رنگ شوند. اكنون كبه‌ها را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سس میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: فیله ماهی را بخارپز كنید بعد خرد نمائید. آن‌گاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس ماهی، گشنیز، زیره، خلال بادام، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و همین كه مواد خنك شدند، مصرف كنید.

روش تهیه سس: ارده و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن یا غذاساز بریزید و روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آن‌گاه سركه، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس آن را در ظرفی بریزید و جعفری را اضافه كنید. اگر سس خیلی سفت بود، می‌توانید قدری آب به آن بیفزائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌‌توانید سر كبه‌ها را از یك طرف باز بگذارید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشكُبّه بِالسَّمَكیـهآموزش كُبّه بِالسَّمَكیـهطرز تهیه كُبّه بِالسَّمَكیـهانواع كُبّه بِالسَّمَكیـهمواد اولیه كُبّه بِالسَّمَكیـه تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است