Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:29

كراكت هویج و كدو

كراكت هویج و كدو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج رنده‌كرده 2 عدد درشت

 

كدوی رنده‌كرده 1 عدد درشت

 

پیازچه (خردكرده) 4 ساقه

 

گشنیز (خردكرده) 1 قاشق سوپخوری

 

فندق بوداده‌ خردكرده  یك‌سوم پیمانه

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

آرد اضافی 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

پودر نان 1 پیمانه

 

كنجد یك‌سوم پیمانه

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا هویج، كدو، پیازچه و گشنیز را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط ‌كنید. سپس فندق، آرد و كره را بیفزائید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مایه به‌دست آمده را به 10 قسمت تقسیم كنید، و ‌آن‌ها را به صورت گلوله‌های كوچك در‌آورید و در آرد اضافی- كه در دستور آمده- بغلتانید.

بعد تخم‌مرغ همزده را با آب مخلوط نمائید و این گلوله‌ها را- كه در آرد غلتانیده‌اید- ابتدا در مخلوط تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر نان و كنجد بغلتانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار ‌دهید. حالا در روغن فراوان سرخ نمائید. اكنون كراكت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کراکتآشپزباشیكراكت هویج و كدوکراکت هویجکراکت کدوروش تهیه کراکتمواد لازم کراکت تعداد بازديد: 1568 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است