Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:19

گراتن قالبی بادمجان و ماهی

گراتن قالبی بادمجان و ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

 بادمجان ورقه ای خرد کرده  3 عدد درشت

روغن زیتون  به میزان لازم

فلفل دلمه ای قرمز کبابی  2عدد درشت

پنیر خامه ای  600 گرم

سبزیجات معطرخرد کرده (نعنا،گشنیز،ریحان)  3 قاشق سوپخوری

ژامبون دودی  3 ورق

  فیلۀ ماهی قزل آلای دودی  یک عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بادمجان ها را در روغن زیتون سرخ کنید و کنار بگذارید.

آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشید و بادمجان و فلفل دلمه ای را یکی در میان کف قالب بچینید و نیمی از مخلوط پنیر خامه ای و سبزیجات را روی آن بریزید و صاف کنید.

حالا ورقه های ژامبون‌،لایه‌ای از بادمجان،فلفل،فیلۀ ماهی و باقیماندۀ پنیر و در نهایت بادمجان و فلفل را بگذارید و لبه‌های سلفون را روی مواد بکشید و قالب را یک شب در یخچال قرار دهید.

اینک گراتن را از قالب بیرون بیاورید ودر ظرف مناسب پذیرائی آن را سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشگراتن قالبیگراتن قالبی بادمجان و ماهیمواد لازم برای تهیه گراتن تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است