Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 12:59

آش گوشت

آش گوشت

shooroshirin1

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت سردست یا گردن گوسفند 500 گرم

 

نخود آبگوشتی 100 گرم

 

برنج نیمدانه‌ی ایرانی 300 گرم (2 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پیازداغ  100 گرم

 

دارچین 2 قاشق سوپخوری

 

نعنا داغ برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش

 

گوشت را بپزید، استخوانهایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید و كنار بگذارید. آن‌گاه برنج خیسانده را در قابلمه‌ مناسبی بریزید، به میزان كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود.

سپس گوشت كوبیده، نخود پخته، نمك، فلفل، زردچوبه و سه‌چهارم از پیازداغ را درون برنج پخته بریزید و پیوسته آش را هم بزنید تا جا بیفتد و غلیظ شود. اینك نیمی از دارچین را به آش بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه آش را برای پذیرائی در كاسه‌ مناسبی بكشید و آن را با باقیمانده‌ دارچین، پیازداغ و نعناداغ  بیارائید.

 

برچسب ها: آشآشپزی با گوشتانواع آشآش گوشتمواد اولیه آش گوشتطرز تهیه آش تعداد بازديد: 926 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است