Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 آبان 1397 - 12:48

کتف‌کبابی با سس عسل و زنجفیل

کتف‌کبابی با سس عسل و  زنجفیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن زیتون به میزان لازم

کتف مرغ  4 عدد

پیازچه خرد شده  ۱عدد

 مواد لازم برای تهیه سس:

سس سویا  یک چهارم فنجان

عسل  ۳ قاشق سوپخوری

زنجفیل پوست کنده و رنده کرده

2 قاشق سوپخوری

سیر    ۳ حبه

سس تند یک هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

فر را با دمای185 درجه سانتیگراد گرم کنید. آن‌گاه سینی مناسبی را انتخاب کنید و رویش را فویل بپوشانید و با روغن زیتون چرب کنید تا کتف مرغ به آن نچسبد.

آن‌گاه کتف‌ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد به طرف پایین باشد) و سس را روی آن بریزید. 

سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از این زمان با یک انبر بال ها رابرگردانید، طوریکه قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد و ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تاخوب سرخ و طلایی رنگ شوند. 

حالا بال های کبابی را در ظرف مناسبی گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.

اینک پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو نمائید.

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

برچسب ها: آشپزباشیغذا با گوشت مرغسرمه جلیلیکتف کبابی با سس عسل و زنجفیلکتف کبابیطرز تهیه کتف کبابیغذی ملل تعداد بازديد: 73 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است