Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 آذر 1399 - 05:48

تخم‌مرغ فنجانی

تخم‌مرغ  فنجانی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كلم براكلی خرد كرده 2 پیمانه

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

سفیده تخم‌مرغ 4 عدد

 

شیر كم‌چرب 125 میلی‌لیتر (نصف پیمانه)

 

پنیر موزارلا رنده كرده یك‌دوم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر چدار رنده كرده یك‌دوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كلم براكلی را در آب‌جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حال آن را به قطعات كوچك‌تر، خرد كنید و كنار بگذارید.

 آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را در كاسه بزرگی، با هم مخلوط كنید و هم بزنید و سپس شیر را به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. اكنون پنیر موزارلا، كلم براكلی، نمك و فلفل را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

حال فنجان‌های مورد نظر را چرب كنید و در سینی قرار دهید. مایه فراهم كرده را به‌طور مساوی در فنجان‌ها بریزید و رویشان را با پنیر چدار بپوشانید.

 اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت 30-40دقیقه مخلوط تخم‌مرغ را بپزید تا روی آن طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: تخم‌مـرغ فنجانیآموزش تخم‌مـرغ فنجانیآشپزی باتخم مرغانواع پخت تخم مرغطرز تهیه تخم‌مـرغ فنجانیمواد اولیه تخم‌مـرغ فنجانی تعداد بازديد: 933 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است