Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:37

ترتیلای سه رنگ

ترتیلای سه رنگ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی ترتیلای فلفلی

 

فلفل سبز شیرین 250 گرم

 

فیله‌ی مرغ خردكرده 200 گرم

 

پیاز خردكرده 250 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

سبزی معطر 1 دسته

 

گوجه‌فرنگی پوست‌كنده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 8 عدد

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی ترتیلای سبزی

 

تخم‌مرغ 6 عدد

 

جعفری خردكرده 1 دسته

 

تره‌ی خردكرده یك دوم دسته

 

ترخون خردكرده 2 شاخه

 

سیر 2 حبه

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی ترتیلای پنیری

 

تخم‌مرغ 6 عدد

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

پنیر گودای رنده كرده 150 گرم

 

سیر 1 حبه

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برای تهیه‌ی ترتیلای فلفلی؛ دانه‌‌های فلفل را در آورید و ریز خرد كنید. آن‌گاه فیله‌های مرغ را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. پیاز، سیر و فلفل را هم بیفزائید و تفت دهید.

سپس دسته‌ی سبزی معطر را درون مخلوط مرغ بریزید و 15 دقیقه بپزید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، نمك، فلفل و شكر را اضافه كنید و بگذارید آب اضافیش كشیده شود.

همینكه مایه‌ی ترتیلا خنك شد، دسته‌ی سبزی را از تابه در آورید. اینك تخم‌مرغ‌ها را قدری با چنگال هم بزنید. اندكی نمك و فلفل بیفزائید و آن را درون مایه‌ی ترتیلا بریزید.

سپس روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق، گرم كنید. مایه‌ی ترتیلا را بیفزائید و دو طرفش را برشته و سرخ كنید.

برای آماده كردن دو طعم دیگر ترتیلا نیز، به همین ترتیب عمل كنید. همینكه ترتیلاها خنك شدند، آن‌ها را روی هم بچینید و به اندازه‌‌های دلخواه ببرید و با خلال دندان محكم كنید. ترتیلاها را تا هنگام مصرف در ظرف در دار نگه دارید!

یادآوری: در فراهم نمودن ترتیلای پنیری، تخم‌مرغ را با شیر مخلوط كنید و بعد به مایه بیفزائید.

 

برچسب ها: ترتیلای سه رنگترتیلای فلفلیانواع تورتیلاآموزش تورتیلاترتیلای پنیریترتیلای سبزیترتیلا تعداد بازديد: 1414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است