Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:40

کاسه‌های پاستا و اسفناج

کاسه‌های پاستا و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

 کره  50 گرم

سیر له کرده 2 حبه

پیازداغ  2 قاشق سوپخوری

اسفناج بخارپز کرده یک پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

نان یوفکا دالیا به میزان لازم

کره اضافی 50 گرم

پاستا پخته شده یک پیمانه

ژامبون ریز خرد کرده 100 گرم

پنیر موزارلای دالیا  100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در تابه مناسبی روی حرارت آب کنید،آنگاه سیر را در آن تفت دهید. پیازداغ، اسفناج‌، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

آن‌گاه چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

اینک از نان یوفکا دالیا مربع‌هایی به ابعاد 10×10 برش بزنید و تا سه لایه آن را با کره آغشته کنید و در قالب مافین قرار دهید .

 در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.

حالا در ظرف مناسبی پاستا، ژامبون، اسفناج و پنیر را مخلوط کنید و کاسه‌های فیلو را با آن پر کنید و رویش پنیر بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با خمیر فیلوپیش غذای سادهکاسه های پاستا و اسفناجخمیر فیلو دالیامواد لازم برای تهیه کاسه های فیلو تعداد بازديد: 1000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است