Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:17

ساندویچ ماهی دودی

ساندویچ ماهی دودی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

پیازچه خردكرده  2 قاشق چایخوری

 

نان جو مغزدار 180 گرم (4 برش)

 

ماهی قزل‌آلای دودی پوست‌گرفته و تمیزكرده 70 گرم

آشپزباشی

 

سس مایونز، پوست لیمو، آبلیمو و پیازچه را، در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه این مخلوط را روی نان‌ها بمالید.

سپس تكه‌های ماهی را لای هر 2 تكه نان قرار دهید و دور نان‌ها را بگیرید.

اینك، ساندویچ را از وسط نصف كنید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای پیک نیکیآشپزی با ماهیآشپزباشیساندویچ ماهی دودی تعداد بازديد: 1164 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است