Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:59

فتوچینی با سس گشنیز

فتوچینی با سس گشنیز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فتوچینی   500 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس گشنیز

 

سیر خردكرد  2 حبه

 

گردوی خردكرده  60 گرم

 

برگ گشنیز  60 گرم

 

برگ جعفری  15 گرم

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده  60 گرم

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

 

طبق دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن را در قابلمه جاداری- كه حاوی آب جوش است- بریزید و بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و درپوشی رویش بگذارید تا گرم بماند. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و سس را به آن بیفزائید. اینك مواد را خوب هم بزنید و بلافاصله برای پذیرائی سر سفره ببرید.

روش تهیه سس گشنیز

سیر، گردو، گشنیز و جعفری را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا همه مواد خوب ریز شوند. همان‌طور كه دستگاه درحال كار كردن است، روغن را پیوسته و كم‌كم اضافه كنید. همچنین، پنیر پارمسان و كمی فلفل سیاه برای مزه‌دار كردن به آن بیفزائید تا همه مواد به خورد یكدیگر بروند و سس یكدستی به دست آید.

یادآوری: در زبان ایتالیائی فتوچینی (Fettuccine) به ماكارونی یا پاستای باریك می‌گویند كه البته كمی پهن‌تر از اسپاگتی است.

 

برچسب ها: فتوچینیآشپزباشیْآموزش آشپزیفتوچینی با سس گشنیزفتوچینی با سسفتوچینی با گشنیز تعداد بازديد: 1471 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است