Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:01

فریتاتای قارچ و مرغ (فوری)

فریتاتای قارچ و مرغ (فوری)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی ریزخردكرده سه ساقه

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 200 گرم

 

گوجه‌فرنگی یك عدد متوسط

 

مرغ پخته و خردكرده 425 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 6 عدد

 

پنیر چدار رنده‌كرده 250 گرم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روغن زیتون را در تابه‌ی بزرگی بریزید و پیازچه و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

حال گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تا زمانی كه آب مواد كشیده و جذب شود، پختن را ادامه دهید.

مرغ را به مخلوط اضافه كنید، تخم‌مرغ را روی این مخلوط بریزید. سپس پنیر چدار را روی مخلوط بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

آن‌گاه ظرف را به مدت كوتاهی در فر(تاون) قرار دهید تا پنیر، آب شود و فریتاتا به رنگ طلائی درآید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیفریتاتای قارچآموزش فریتاتاآشپزی فوریانواع فریتاتاآشپزباشیفریتاتای مرغ تعداد بازديد: 1702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است