Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:42

ساندویچ مرغ و بادام

ساندویچ مرغ و بادام

shooroshirin1

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر پنج ادویه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 180 گرم

 

جعفری خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

نان برشی سبوسدار  10 عدد

 

نان برشی سفید 5 عدد

 

سینه مرغ دودی 1 عدد

 

بادام پرك بو داده یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی – نفیسه قنبری

 

پنیر و ادویه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه كره و جعفری را در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید.

حالا روی 5 تا از نان‌‌های سبوسدار قدری از مخلوط پنیر و ادویه بمالید و 5 تا از نان‌های سفید را روی هر كدام قرار دهید. اكنون قدری از مخلوط كره و جعفری را روی نان‌های سفید بمالید و برش نازكی از مرغ را رویشان بگذارید و بادام بپاشید.

اینك روی 5 نان سبوسدار باقیمانده را با مخلوط كره و جعفری بپوشانید و روی مرغ قرار دهید. سپس هر ساندویچ را به 3 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به سه قسمت مساوی ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: پودر پنج ادویه مخلوطی از دارچین، فلفل سیاه، رازیانه، میخك و بادیان است.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآموزش ساندویچانواع ساندویچساندویچطرز تهیه ساندویچساندویچ مرغساندویچ بادام تعداد بازديد: 2035 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است