Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 10:05

پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای شكل‌دار 500 گرم

نمك 2 قاشق چایخوری

كره 100 گرم

پیاز ریز خردكرده 4 عدد متوسط

قارچ خردكرده 500 گرم

سیر له‌كرده  4 حبه

نمك و فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره سائیده یك‌دوم قاشق چایخوری

مخلوط سبزی معطر خرد شده 2 قاشق سوپخوری (ترخون و ریحان)

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

خرده نان 2 قاشق سوپخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، نمك را به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را در آب جوش بپزید و همینكه نرم شد، در آبكش بریزید. آن‌گاه نیمی از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق آب كنید و پاستا را در آن بریزید.

حالا باقیمانده كره را در تابۀ مناسب و گودی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ، سیر، نمك، فلفل، زیره، سبزی معطر و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 – 4 دقیقه، تفت دهید.

آن‌گاه خرده نان را با شیر مخلوط كنید و به سس قارچ بیفزائید و سس را روی پاستا بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزي با قارچپاستا با سس قارچآموزش پاستاروش تهيه پاستامواد لازم پاستا تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است