Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 09:53

خوراك سیب‌زمینی به سبك اسپانیائی

خوراك سیب‌زمینی به سبك اسپانیائی

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی استانبولی   675 گرم

روغن زیتون   5 قاشق سوپخوری

سیر 2 حبه

پودر چیلی  یك دوم قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

پاپریكا   2 قاشق چایخوری

سركه سفید   2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز (خلالی خرد كرده) 1عدد

نمك درشت دریا در صورت دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

سیب‌زمینی‌ها را با آب جوش و نمك بپزید و دو نیم كنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. سیب زمینی‌ها را بیفزائید و در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. سپس سیر، فلفل چیلی و زیره را بكوبید و با پاپریكا و سركه مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید.

حالا پوره فراهم كرده و فلفل دلمه‌ای را به سیب‌زمینی بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و رویش نمك درشت بپاشید.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيخوراك سیب‌زمینی به سبك اسپانیائیآموزش خوراكخوراك سيب زمينيروش تهيه خوراك اسپانيائي تعداد بازديد: 4903 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است