Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:30

اسپرینگ رول با نودل

اسپرینگ رول با نودل

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

گوشت چرخکرده 250 گرم

 

سیر له کرده 2 حبه

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 100 گرم

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

رشته نودل 1 بسته

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

خمیر فیلو مربعی بریده شده (12 سانتیمتر) 32 عدد

 

تخم خرفه به میزان لازم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و آن را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا سیر، قارچ، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.

اینک مواد فراهم کرده را کنار بگذارید. سپس نودل را 15 دقیقه در آب جوش بخیسانید تا نرم شود، آن را آبکشی کنید و خرد نمائید و به مواد قبلی بیفزائید.

حال یک عدد تخم‌مرغ را کامل همزده و خمیر فیلو را روی میز کار قرار داده، با برس حاشیه خمیر را کاملا به تخم‌مرغ آغشته کرده و مجددا یک عدد خمیر را روی آن انداخته، دوباره با قلم‌مو اطراف آن را به تخم‌مرغ آغشته کرده، از مواد داخل خمیر گذاشته و رول کنید.

روی رول‌ها را هم کمی تخم‌مرغ (همراه با زعفران آبکرده در صورت تمایل) بمالید و روی آن را تخم‌خرفه ریخته و در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: رولآشپزی با خمیر فیلواسپرینگ رول با نودلاسپرینگ رولآشپزی با نودل تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است