Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:34

پیراشكی مرغ و كاری

پیراشكی مرغ و كاری

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 سیب زمینی 150 گرم

 

روغن زیتون 1-2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پودر كاری 2 قاشق چایخوری

 

مرغ چرخكرده 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نخود فرنگی پخته 80 گرم

 

گشنیز خرد كرده 30 گرم

 

خمیر هزارلا به میزان لازم

 

سفیده تخم مرغ همزده 1 عدد

 

كنجد به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست سیب‌زمینی را بگیرید و آن را مكعبی خرد كنید. آن‌گاه سیب‌زمینی را بپزید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. سپس پودر كاری را بیفزائید و چند ثانیه تفت دهید.

اكنون مرغ، نمك و فلفل را افزوده و تفت دهید. اینك این مخلوط را همراه با نخود‌فرنگی به سیب‌زمینی بیفزائید و آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا گشنیز را درون این مخلوط بریزید.

آن‌گاه خمیر هزارلا را روی سطح آرد‌پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و دایره‌هائی به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید.

سپس یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده روی هر دایره خمیر بگذارید و خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید. اكنون لبه‌های خمیر را با چنگال به هم بچسبانید و محكم كنید و در سینی چربكرده فر بچینید.

روی پیراشكی‌ها سفیده تخم‌مرغ بمالید و كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود.    

 

برچسب ها: پیراشکیانواع پیراشکیپیراشكی مرغ و كاریپیراشکی مرغپیراشکی کاری تعداد بازديد: 1280 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است