Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:03

خوراك سوخاری بادمجان و میگو

خوراك سوخاری بادمجان و میگو

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

خرده نان 25 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم

فلفل به میزان لازم

بادمجان حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

شیر 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

آرد به میزان لازم

تخم مرغ همزده 1 عدد درشت

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

میگوی پاك كرده 10 عدد درشت

خامه صبحانه 6 قاشق سوپخوری

كره 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، ریز خرد كرده 1 قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس ادویه‌ای:

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد كرده دو و یك دوم قاشق سوپخوری

سیر له كرده 1 قاشق سوپخوری

برگ بو 1 عدد

ادویه مخلوط 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو  یك و یك دوم قاشق سوپخوری

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

سس سویا 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

سركه سفید 1 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

خرده نان، پنیر پارمسان و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه حلقه‌های بادمجان را ابتدا در شیر و تخم‌مرغ و بعد در مخلوط خرده نان و پنیر بغلتانید. حالا بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا در تابه دیگری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

به میگو‌ها فلفل بزنید و 1 دقیقه در روغن تفت دهید. اكنون سس ادویه‌ای و خامه را به میگو بیفزائید و 1 دقیقه روی حرارت نگه‌ دارید. اینك كره و فلفل دلمه‌ای را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را در دو ظرف مناسب بچینید و میگو را همراه با سس ادویه‌ای، رویش بریزید. سپس خوراك را با فلفل دلمه‌ای و جعفری بیارائید. 

روش تهیه سس ادویه‌ای: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، سیر، برگ‌بو و ادویه را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. سپس آبلیمو، آب، سس سویا و سركه را افزوده و سس را روی حرارت تند بجوشانید تا مقدارش نصف شود. حالا برگ بو را از سس درآورید.

 

برچسب ها: خوراك سوخاری بادمجان و میگوخوراک سوخاری بادمجانخوراک سوخاری میگوخوراک سوخاریسوخاری تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است