Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:53

بورک گوشت و هويج

بورک گوشت و هويج

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 هویج رنده کرده 500 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

 

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد

 

گوشت چرخکرده  500 گرم

 

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خرد کرده 500 گرم

 

خمیر فیلوی دایره 3 ورق

 

کره آبکرده یا روغن مایع سه چهارم پیمانه

 

زرده تخم مرغ برای روی خمیر 1 عدد

 

کنجد و سیاهدانه به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

هویج را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید. نمک، فلفل و زعفران را بیفزائید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم هویج را بپزید. آن‌گاه قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید و نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. حالا اسفناج را تفت دهید. به‌گونه‌ایکه آب آن کاملا کشیده شود.

اکنون خمیر را روی سطح کار پهن کنید و با قلم‌مو کره یا روغن رویش بمالید. مایه هویج را روی تمام سطح خمیر پهن کنید. لایه دوم خمیر را روی هویج بیندازید و دوباره کره بمالید. حالا مایه گوشتی را روی خمیر پهن کنید و به‌طور یکنواخت در همه‌جای خمیر بریزید.

سپس لایه سوم خمیر را روی مایه گوشتی بیندازید و دوباره کره بمالید و مایه اسفناج را روی تمام سطح خمیر پخش کنید.

اینک از یک سر خمیر را رول کنید و با چاقوی تیز برش‌های اریب به پهنای 3 سانتیمتر بدهید و هر تکه را در سینی چربکرده قرار دهید.

روی هر تکه را زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد و سیاهدانه بپاشید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ و برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش بورکخمیر فیلوبورک گوشت و هویجبورک گوشتبورک هویج تعداد بازديد: 1921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟