Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:53

كوكوی لوبیاسبز

كوكوی لوبیاسبز

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

لوبیاسبز خرد كرده 500 گرم

 

ژامبون رشته‌ای خرد كرده 250 گرم

 

پیازچه خرد كرده 12-16 ساقه

 

تخم مرغ 8 عدد درشت

 

پنیر گودای رنده كرده 120 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در ظرف مناسبی  بریزید و روی اجاق بگذارید. لوبیاسبز، ژامبون و پیازچه را به روغن بیفزائید و تفت دهید تا لوبیاسبز قدری نرم شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، پنیر، نمك و فلفل را به این مخلوط افزوده و هم بزنید.

سپس مایه كوكو را در ظرف نسوز چربكرده بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: انواع کوکوكوكوی لوبیاسبزکوکوی لوبیاآشپزی با لوبیاسبزلوبیاسبز تعداد بازديد: 1387 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است