Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 12:00

كباب میگو

كباب میگو

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

آب پیاز 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر زنجفیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

میگوی درشت و پاك‌كرده 10 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسبی آب پیاز، زعفران، نمك، فلفل، پودر زنجفیل و روغن زیتون را بریزید، میگوها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه میگو را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.  حال میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با برنج و حلقه‌های نارنج بیارائید.

یادآوری 1: برای پاك كردن میگو، سر و دم میگو را با چاقو جدا كنید. پوست آن را بگیرید و با چاقو پشت میگو شكاف ایجاد كنید و روده آن را خارج كنید.

یادآوری 2: می‌توانید دو طرف میگوها را پس از به سیخ كشیدن در تابه‌ای كه كمی آن را چرب كرده‌اید تفت دهید.

یادآوری 3: اگر خواستید از سیخ‌های چوبی استفاده كنید. آن‌ها را به مدت تقریبی 2ساعت در آب سرد خیس كنید تا هنگام تفت دادن در تابه نسوزد.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با میگوكباب میگوکباب با میگوآموزش كباب میگوروش تهیه كباب میگومواد لازم كباب میگو تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است