Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:32

سمبوسۀ‌ ماهی تن

سمبوسۀ‌ ماهی تن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16عدد

کره 30 گرم

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  3 قاشق سوپخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

ماهی تن  115 گرم

خمیر فیلو به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش

کره را در تابه مناسبی بریزید. آن‌گاه پیاز، جعفری، گشنیز و فلفل دلمه‌ای را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.

سپس پودر زیره و ماهی را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

اکنون خمیر فیلو را به شکل مستطیل با ابعاد 7×22 سانتیمتر برش بزنید و از مواد آماده کرده به اندازه 1 قاشق سوپخوری روی خمیر فیلو بریزید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید.

سپس در روغن سرخ کنید و با سس تند صرف نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییسمبوسهآشپزباشیفاطمه درویشغذای سادهسمبوسه ماهی تنسمبوسه دریایی تعداد بازديد: 1137 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است