Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:28

اسپاگتی با سس گوجه فرنگی و میگو

اسپاگتی با سس گوجه فرنگی و میگو

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی با سس گوجه فرنگی و میگو

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 6 عدد متوسط

 

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد

 

پرك فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

ریحان خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  1 حبه

 

كره 4 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آب مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

میگوی پاك كرده 500 گرم

 

اسپاگتی 375 گرم

 

خامه  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –  نفیسه قنبری

 

گوجه‌فرنگی‌ها، پیاز، پرك فلفل قرمز، ریحان، سیر، كره، نمك، فلفل سیاه و آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید تا سس گوجه‌فرنگی بپزد و آبش به یك‌چهارم پیمانه برسد.

آن‌گاه به میگوها نمك و فلفل بزنید و در دو قاشق سوپخوری، روغن زیتون تفت دهید. سپس اسپاگتی را در قابلمه‌ حاوی آب جوش، نمك و یك قاشق سوپخوری روغن زیتون بپزید و آبكشی كنید.

حالا خامه و میگو را به سس گوجه‌فرنگی بیفزائید و 2 دقیقه، روی حرارت نگه دارید. اكنون اسپاگتی را نیز به سس بیفزائید و مخلوط كنید تا گرم شود. اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و رویش پنیر بپاشید

 

برچسب ها: سساسپاگتیاسپاگتی با میگوانواع اسپاگتیاسپاگتی با سس گوجهاسپاگتی و سساسپاگتی میگو تعداد بازديد: 1619 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است