Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 22:31

صَیــادیه السَّمـَـك

صَیــادیه السَّمـَـك

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله ماهی 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد یك‌دوم پیمانه

 

روغن به میزان لازم

 

پیاز خلالی خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 3 حبه

 

زردچوبه یك قاشق چایخوری

 

زیره كوبیده یك دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر میخك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پاپریكا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زنجفیل تازه و رنده كرده قاشق چایخوری

 

آب  3 تا 4 پیمانه

 

برنج  2 پیمانه

 

دانه صنوبر بو داده 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز سرخكرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

ابتدا دو طرف فیله ماهی را به نمك و فلفل و سپس به آرد آغشته كنید. آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید و دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید و سپس آن را خرد نمائید و كنار بگذارید.

حالا پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. اكنون زردچوبه، ادویه‌ها، نمك، زنجفیل، فلفل و یك‌دوم از ماهی خرد كرده و آب را به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید.

سپس برنج را بیفزائید و صبر كنید تا آبش كشیده شود و آن را دم كنید. اینك برنج را در ظرف مناسبی بكشید، تكه‌های ماهی باقیمانده را روی آن قرار دهید و با دانه‌های صنوبر و پیاز سرخكرده بیارائید.

 

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه صَیــادیه السَّمـَـكانواع صَیــادیه السَّمـَـكدستور صَیــادیه السَّمـَـكمواد اولیه صَیــادیه السَّمـَـكآموزش صَیــادیه السَّمـَـك تعداد بازديد: 1241 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است