Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:06

فلورانتين اسفناج

فلورانتين اسفناج

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 1 كیلوگرم

كره 3 قاشق سوپخوری

نمك 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری

جوز هندی یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ آبپز و پوست كنده 8 عدد

پنیر گودای رنده كرده 3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس

كره          1 قاشق سوپخوری

آرد1 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

نمك یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

اسفناج را بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه با پشت قاشق اسفناج را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را درشت خرد كنید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس اسفناج، نمك، فلفل و جوز را درون تابه بریزید و 2 دقیقه، در كره تفت دهید.

اینك اسفناج را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را روی اسفناج بچینید و پنیر گودا بپاشید. حالا روی این مواد را با سس فراهم كرده بپوشانید و رویش پنیر پارمسان بپاشید. اكنون فلورانتین اسفناج را به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر، زیر گریل بگذارید تا رویش طلائی رنگ شود.   

روش تهیه سس: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و حدود 1دقیقه، تفت دهید. حالا خامه را كم‌كم به آن افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس بجوشد. سپس نمك و فلفل را نیز درون سس بریزید و پس از 1 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. همینكه سس اندكی خنك شد، زرده تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجمواد لازم فلورانتين اسفناجروش تهیه فلورانتين اسفناجفلورانتين اسفناجفلورانتینآشپزی ملل تعداد بازديد: 2545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است