Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 12:49

دیپ گرم قارچ

دیپ گرم قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ژامبون خرد كرده 4 ورق

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ خرد كرده 500 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر ریز خرد كرده 1 حبه

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر خامه‌ای 240 گرم

 

خامه 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

سس سویا 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه روی هوله‌ی كاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

سپس قارچ و پیاز را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.

اكنون آرد، نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه‌ای، خامه، آبلیمو و سس را بیفزائید.

حالا دوباره تابه را روی حرارت بگذارید تا مایه گرم شود.

اكنون ژامبون را به دیپ بیفزائید و به صورت گرم همراه با بیسكویت نمكی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع دیپآموزش دیپدیپ گرم قارچسس سویاپنیر خامه ایدیپ تعداد بازديد: 1155 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است